Krásný den, ahoj!

Vítám vás na svých cestovatelských stránkách a věřím, že zde naleznete zajímavé rady, tipy a inspirace pro své vlastní objevovaní světa na cestách blízkých i dalekých. Stačí tedy odsouhlasit  informace ke zpracování osobních údajů a souborů cookie (níže uvedených) a můžete se pustit do ničím nerušeného čtení.

Berte prosím na vědomí, že kopírování, sdílení obsahu (vyjma celého odkazu na nezměněný obsah v článku vedoucího z mé url) či další šíření jakékoliv části mých stránek, bez mého předchozího písemného souhlasu, je výslovně zakázáno. Děkuji za pochopení

Pokud mě chcete kontaktovat ve smyslu spolupráce, či jste dovolenkář/ ka a chcete se na něco optat, přejděte po udělení souhlasu na stránku Spolupráce / Kontakt

Kdo jsem a jak mě můžete kontaktovat

Já, Ing. Petra Švehlová Stowasserová – bytem Dolní 606, 37382 Včelná, jsem vlastníkem stránky „dovolenkářka“ na webové adrese http://www.dovolenkarka.cz, k jejichž správě mám rovněž přístup pouze já osobně. Jsem zároveň správcem a pověřencem ve vztahu k vašim poskytnutým osobním údajům.

Pokud jste návštěvníkem mých stránek na této webové adrese http://www.dovolenkarka.cz , svěřujete mi během své návštěvy některé vaše osobní údaje. Tuto stránku jsem vytvořila za účelem, abych vás informala, jakým způsobem tyto vaše údaje chráním, a to v souladu s právy a zásadami, které se vztahují pro vás, v rámci nařízení o ochraně osobních údajů (neboli GDPR). Zároveň vás zde informuji o souborech cookie, díky kterým při udělení vašeho souhlasu s jejich zpracováním, mohu analyzovat a zlepšovat své stránky, aby byly pro vás stále  užitečnější a rádi jste se na ně vraceli.

Kontaktovat mě můžete s dotazy na emailové adrese: stowasserova.petra @ seznam.cz

Na vaše přání vám ráda písemně, online, odpovím, zda a v jaké formě o vás shromažďuji vaše osobní údaje v souvislosti s těmito webovými stránkami. Budu se tak snažit odpovědět nejpozději do 30 dní od vaší žádosti.

Jaké shromažďuji osobní údaje, proč a kde je uchovávám a s kým je sdílím

Osobní údaje potřebné k vedení daňové evidence

Pokud jste si přes mé stránky zakoupili některý z mých e-booku, případně jste si objednali online školení, sepsání článků či konzultaci k plánování vaší dovolené, potřebuji vaše fakturační osobní údaje, abych mohla splnit zákonné povinnosti pro vystavení a evidenci daňových dokladů.

Cookies

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk a další nastavení. Příští návštěva stránek tak může být snazší a produktivnější. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější.

Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Používáme je například k ukládání vašich nastavení bezpečného vyhledávání, k výběru relevantních reklam, ke sledování počtu návštěvníků na stránce, k usnadnění registrace nových služeb, k ochraně vašich dat nebo k ukládání nastavení reklam. Více si o souborech cookie a správě ochrany soukromí ve službách Google můžete přečíst pod tímto odkazem https://policies.google.com/technologies

Soubory cookie si můžete s osobními preferencemi nastavit, povolit či zakázat, nebo následně smazat v nastavení svého počítače a prohlížeče.

Tyto webové stránky používají formu nepersonalizovaných reklam zobrazovaných pomocí poskytovatele reklam Google Adsense, provozovaných společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  • Cílení nepersonalizovaných reklam nevychází z chování uživatelů v minulosti, nýbrž z kontextových informací. U těchto reklam se sice soubory cookie nepoužívají k personalizaci, používají se však k omezování frekvence, vytváření souhrnných přehledů o reklamách a k potírání podvodů a zneužívání. Proto je od uživatelů v zemích, kde platí ustanovení Směrnice EU o soukromí a elektronických komunikacích, proto je na mých stránkách vyžadován souhlas s používáním souborů cookie k těmto účelům.

Pro analytiku webových stránek využívám služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing

Mé webové stránky mám propojené i s firemním účtem u služby Facebook, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. S daty se nakládáno v souladu s pravidly: https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Ve vztahu ke správě automatického vystavování faktur a správy emailingu využívám jako zpracovatele služby SmartSellingu, provozované společností SmartSelling a.s., sídlem Netroufalky 797/ 5, 62500 Brno, se kterou mám uzavřenou zpracovatelskou smlouvu ze dne 24.5. 2018. Zde jsou v rámci služby bezpečně shromažďovány a uchovány vaše data poskytnutá při zakoupení některé z mých služeb či produktů.

Jak dlouho uchovávám vaše údaje

Pokud uchovávám některé z vašich údajů, ponechávám si je ve své databázi po dobu 10+ let. Vy máte samozřejmě právo, kdykoliv se z této databáze odhlásit, osobní údaje změnit či upravit.

Jaké máte práva?

Z nařízení o ochraně osobních údajů, nebo-li GDPR, pro vás vychází tyto základní práva:

  • právo na informovanost
  • právo na změnu či doplnění vašich údajů
  • právo na omezení zpracování těchto osobních údajů
  • právo na přenositelnost
  • právo na výmaz (být zapomenut)
  • právo na stížnost
  • právo na odhlášení se zasílání newsletterů a obchodních sdělení

Jak chráním vaše osobní údaje

Ochranu vašich osobních údajů beru velmi vážně a pokud mi některé tyto údaje svěřujete, chráním je jako své vlastní. Zároveň vás chci ubezpečit, že přístup k mým účtům k výše uvedeným službám, stejně tak i ke správě těchto webových stránek a emailové schránky s nimi spojené (stowasserova.petra @ seznam.cz), vlastním pouze a jen já, Ing. Petra Švehlová Stowasserová. Zavedla jsem a dodržuji veškeré potřebné kroky (aktuálně známé) k zamezení jakéhokoliv zneužití či poškození těchto vašich osobních údajů.

Tyto zásady spojené s ochranou osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, stejně tak ve smyslu nařízení EU o ochraně osobních údajů (GDPR) jsou na mých stránkách platné od 24. května 2018.